God fortsättning!!

Hoppas ni haft ett bra avslut på 2017 och en bra början på 2018.

Här har det börjat fantastiskt bra, ser fram emot 2018 med öppna armar..

Vad roligt det är att ni fortfarande är här inne å läser, kommenterar och mailar era frågor och funderingar .

Statistiken blomstrar trots att det var ganska länge sedan jag uppdaterade.

Det gör mig såå glad att jag fortfarande kan inspirera och hjälpa er alla med funderingar och tankar kring dessa operationer.

Ett tag funderade jag på om jag skulle låta den här  sidan få komma till ”himlen” då jag inte skrivit  så mycket alls senaste åren.

Sen insåg jag att nääe det är ju just det här som behövs på nätet och  det är alla ni som är här inne och kikar ett bra bevis på.

Det verkliga livet, utan krussiduller där man får se både fram och baksidan av dessa viktoperationer och inte en upp printad broschyr med massa info som ändå inte säger en så jättemycket.

Därför har jag beslutat att jag ska leva vidare här å INSPIRERA er ännu mer än vad jag gjort tidigare.

Jag minns tillbaka när det begav sig för mig där  innan sommaren 2013 ,hur mycket bloggar jag själv läste och hur tacksam jag var att dessa människor vågade och ville dela med sig av sig utav just sin resa.

Något som jag lärde mig under tiden innan gbp operationen är att den enas resa  inte är den andres lik å  man kan inte jämföra sig med andra, det som funkar för den ena kanske inte alls funkar för den andre…

Allt är inte en dans på rosor  vad gäller gbp operationerna  och inte heller  en ”quickfix” för att gå ner i vikt snabbt (som många väljer att kalla det)  , men det ska vi ta mer om framöver…

Annonser