Etiketter

, ,

Något som jag funderat över en tid är  hur jag ska använda min operation och min resa  till att hjälpa  och inspirera andra, för det är något som ligger mig varmt om hjärtat att kunna hjälpa andra.

Jag vet att en del hänger här inne och undrar mycket om den första tiden, och jag svarar mer än gärna på era frågor men man får aldrig glömma att en gbp inte är den andra lik.

Så länge man har det i bakhuvudet så kommer man långt.

I nästa nummer av tidningen Må bra som kommer ut i butik i slutet av denna månaden finns jag med och berättar lite om gbp operationen.

Men det var inte det jag ville komma till utan till HUR jag ska nå ut till alla dem som undrar och funderar men inte riktigt tagit steget till en gastric bypass ännu.

För alla vi som genomgått en operation vet ju att det finns frågor och alla frågor får man inte alltid svar på från landstinget när man har gruppinfot.

För som jag minns det hela så pratade man bara lite kort  om vilka alternativ det fanns, medicinska och kirurgiska och därefter fick man fundera lite på vilket man själv kände sig redo för och ev lämna in en anmälan för op.

Något som ploppar upp är ju föreläsningar, för det är något jag själv hade saknat och hade jag haft den möjligheten att få lyssna och ställa frågor till någon som var opad så hade man haft ännu mer kött på benen.

Vad tror ni om det?

Något som är värt att kolla upp iallafall 😛

Annonser