Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Är något jag funderat över en tid.

Inte för att jag behöver det idag men kanske i framtiden.

På ett sätt är jag stolt över den viktminskningsresan jag gjort medans jag på ett annat sätt är missnöjd över hur vissa delar av kroppen har blivit.

Det är inte meningen att låta negativ nu så missförstå mig rätt, jag är evigt tacksam till min läkare på vc som skrev min remiss och min kirurg som gav mig det absolut bästa verktyget att gå ner i vikt.

När man går ner i vikt snabbt så händer det en del med kroppen och framförallt kostymen.

Ni som själva är opererade vet precis vad jag snackar om nu.

Det här med att motionera har inte hjälpt mig så mycket som man skulle kunna tro, visst har det dragit ihop sig under tiden jag gått ner i vikt men inte så pass som jag velat.

Jag vet inte om man kan räkna med att bli helt platt om magen när man sett ut som en fotboll där innan, så det var inget jag räknade med blint heller innan min gbp operation.

När jag var på ett års kontrollen av min operation så fick jag frågan om jag hade mycket häng, å jag svarade njae.

För det sitter ju faktiskt helt i betraktarens ögon och mycket kan man trolla bort med hjälp av kläder och dra in plagg 😉

Även om jag tycker att det är häng så kanske inte någon annan delar den meningen med mig och världens bästa kirurg delade kanske inte rikigt min åsikt just då eftersom jag antagligen skulle tappa mer i vikt under ett år till.

Sen får  vi se hur huden hängt med å om ngt behövs korrigeras..

Det känns skönt att veta  det går att åtgärda i framtiden oavsett om det är genom landstinget eller om jag ska bekosta det själv.

För när man genomgått en sådan här resa så vill man inget annat än att få känna sig snygg,fin och smalare och framförallt inte känna sig  missnöjd med sig själv.

Jag är inte där ännu, men en dag kanske jag vill å då vill jag känna tryggheten i att jag vet allt som kan gå fel  och vilka alternativ som finns på marknaden osv.

Vad säger ni som är gbp opererade om vi leker med tanken att ni skulle få möblera om med er själva hej vilt helt gratis, skulle ni då göra det?

Och VAD skulle ni göra då?

Ni som inte är gbp opererade får självklart med dela mer er i kommentarsfältet 😉

Annonser