Etiketter

, , , , , , , , , , , ,

Har haft lite annat för mig sen sist, sist var för flera månader sen ser jag nu….ops!

Jag har många gånger tänkt att jag ska kika in här och skriva en rad eller två men sen har det alltid kommit annat emellan.

Så kan det vara ibland när livet kommer emellan, men nu är jag tillbaka å jag ska försöka bättra mig.

Många frågar mig om GBP operationen och jag svarar gladeligen på era frågor så gott jag kan, tycker det är superroligt att kunna hjälpa er.

Men man får heller inte glömma bort att den enas operation är den andres inte lik 😉

Idag mår jag TOPPEN och jag säger det igen gbp operationen var det bästa jag nånsin gjort för mig själv och min hälsa!

Några av er undrar hur det går med vikten och jag känner att jag inte längre har den paniken eller den fokusen på att hålla hysterisk koll på att gå ner i vikt mer.

Jag har nått MIN målvikt och jag struntar i bmi tabellen efter att jag fick ok i rumpan på 1 års kontrollen.

För det är något jag måste erkänna, som tjock hade jag ingen större önskan än att få vara smalare å när jag fick mitt verktyg, (för det är vad jag kallar operationen ett verktyg) så ville jag gå ner i vikt snabbt som attan för jag hörde ju hur många andra gjorde det sååå snabbt.

Många veckor var jag besviken på mig själv och min kropp varför jag inte gick ner lika mycket som ”alla andra”, jag jämförde mig i olika vikttabeller som dessa människor la ut på sina bloggar å tillslut var jag som besatt.

Jag skulle gå ner i vikt å det snabbt!

Det hela slutade med att jag bara åt grönsaker, kyckling, knäckebröd och frukt helt maniskt.

Å visst gav det utdelning på vågen, men såhär med facit i hand å efter alla samtal med sophiahemmet om att det gick för snabbt så vettisjutton om det var värt det.

Yrsel och huvudvärk var en vardag men jag kämpade på mot mitt mål.

Jag nådde mitt mål och hade under tiden en hel del samtal med min dietist på Sophiahemmet som fattade precis vad som pågick, hon hjälpte mig att komma på rätt köl igen och idag äter äter jag ALLT fast i mindre portioner.

Där har ni anledningen till att inte vikttabellen på bloggen är uppdaterad, den kommer förmodligen även att tas bort då jag inte vill uppmuntra ett sånt beteende som jag själv haft…

Så till alla er andra:  jämför er inte med hur andra gått ner i vikt, ni kommer att nå er målvikt förr eller senare men låt det ta den tid det tar.

015

 

 

Annonser