Etiketter

, , , , , , , , , , ,

Jag minns den här tiden förra året, jag gick och väntade på att få opereras.

Jag väntade och väntade så jag höll på å spricka, allra helst hade jag velat bli opererad samma dag som min läkare la fram förslaget.

Medans jag väntade på landstingets gång så kollade jag  bilder, läste bloggar och sög in så mycket information som jag bara kunde, allt för att vara så förberedd som jag bara kunde tills det var dags för mig.

Än idag kan jag ibland inte fatta att jag gjorde det, jag genomförde operationen =)

Det är när jag ser mig själv i spegeln som jag blir påmind om min resa, en resa som jag så länge längtat efter även fast jag inte hade en blekaste aning av vad det skulle komma att innebära.

Många frågar mig om det här med gbp, både här och på instagram och det största rådet av dem är att ta reda på allt vad det innebär att vara opererad för det är inget som bara gå över efter en vecka eller två.

Trots de komplikationerna jag haft så är det här det bästa jag gjort för min hälsa och för mig själv.

Många säger att man inte blir lyckligare av att vara smal/smalare men som en fd tjockis så kan jag faktiskt med facit i hand säga att så är det visst.

För mig är det så!

Idag känner jag mig mer levande än jag gjort på många många år.

Det har visserligen sina förklaringar men hade jag inte genomgått min gbp operation så hade jag varit fast där i ruta 1 med en massa mediciner å inte mått så bra.

Å jag är förbannat glad över att jag lät mig opereras!!

 

Annonser